Wine soul

Redesign eticheta vin – colectie privata

 

Vinul a fost si va fi intotdeauna o licoare speciala. Intr-un pahar cu vin, poti gasi sentimente puternice, fie de mult uitate, fie atunci descoperite, ganduri descifrate, placeri nocturne si tot felul de experiente sufletesti pe care mai greu le poti atinge daca nu ai un pahar de vin potrivit.

Aroma vinului este cheia care da viata acestor exeperiente atat de extrasenzoriale, incat orice moment minunat petrecut in compania unui pahar cu vin il asociem cu gustul minunat al acestuia.

Atunci cand alegem o sticla noua de vin, acel moment este cu totul si cu totul special. Atunci poate incepe o noua calatorie, o calatorie a unui gust care poate se va dovedi atat de special incat iti va fi reper pe viata.

In fata unui raft, alegerea unei noi sticle de vin, de cele mai multe este insotita de un mister atat de mare, incat momentul de dupa deschidere ei este extrem de pretuit. Pret de cateva secunde ne uitam lung la sticla aceea, de parca am incerca sa patrundem in intimitatea ei, sa-i aflam povestea, gustul, dar mai ales, savoarea.

Eticheta este singura care ne ofera spre final, acea liniste ca am facut alegerea poate perfecta, pentru ca de cele mai multe ori ea este o carte de vizita foarte buna!

Filed under